Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان، روزنامه اینترنتی رأی الیوم در سرمقاله خود نوشت: پس از گذشت یک سال از امضای توافق‌های آبراهام برای عادی سازی روابط بین چهار کشور عربی و رژیم اشغالگر صهیونیستی، به نظر می‌رسد تل آویو تاکنون برنده اصلی بوده است، زیرا چهار کشور عربی بازار‌ها و مرزهایشان را در برابر کالا‌ها و تولیدات رژیم اشغالگر از مناطق غصب شده باز کرده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رأی الیوم تاکید کرد چهار کشور عربی سازشکار با رژیم صهیونیستی، بازنده عادی سازی روابط بودند، زیرا ملت‌ها این گناه را فراموش نمی‌کنند و نمی‌بخشند. از سوی دیگر، به سبب شکست‌های پی در پی رژیم صهیونیستی، اعم از جنگ غزه، فرار قهرمانانه اسرا از زندان جلبوع، ارسال نفتکش ایران به لبنان، آینده تاریکی بر روابط این کشور‌ها با تل آویو حاکم است، زیرا رژیم صهیونیستی که نمی‌تواند از خود حمایت کند، چطور می‌خواهد به حمایت از این کشور‌ها بپردازد.

برای این روزنامه دشوار است که انتظار داشته باشد گرمی روابط بین این کشور‌ها و رژیم اشغالگر طی سال‌های آینده ادامه یابد؛ به ویژه که رژیم صهیونیستی با شکست‌های میدانی در غزه و کرانه باختری به دست گروه‌های مقاومت مواجه بوده است و به سبب ضربات اخیر و دردناک مقاومت، نوعی ضعف روزافزون در محافل مؤسسه‌های نظامی و امنیتی رژیم صهیونیستی ایجاد شده است.

آنتونی بلینکن، وزیر خارجه آمریکا که رهبری جشن «دروغین» به مناسبت گذشت یک سال از این روابط را برعهده داشت، متعهد شد که کشور‌های عربی بیشتری را به طی کردن این راه تشویق خواهد کرد.

بیشتر بخوانید:

ننگ عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی همچنان بر پیشانی اعراب/ دستاورد خائنان به آرمان فلسطین پس از یک سال چیست؟

تحول مهمی که در زمینه عادی سازی روابط و اتفاق هایش می‌توان رصد کرد، ایجاد تغییرات ملموس و نگران کننده در مواضع کشور‌هایی مانند اردن و مصر است که در گذشته روابط خود را با تل آویو عادی سازی کردند. به طوری که به رغم رکود کشنده حاکم بر روند صلح، افزایش شهرک سازی‌ها و جنایت‌های رژیم صهیونیستی علیه ملت فلسطین در کرانه باختری اشغالی، مصر و اردن در زمینه سیاسی و اقتصادی به شکل بیشتری به تل آویو اقبال نشان می‌دهند.

امید کشور‌های سازشکار به نظریه‌ای مبنی بر تسلیم شدن ملت فلسطین و دست برداشتن مقاومت از آزادسازی خاک فلسطین بود که خطای آن ثابت شده است و تحولاتی مانند جنگ اخیر غزه در دفاع از قدس که گروه‌های مقاومت طی آن بیش از ۴۲۰۰ راکت به عمق خاک فلسطین اشغالی شلیک کردند، پیروزی عملیات فرار اسرا از زندان جلبوع در شکستن هیبت امنیتی رژیم صهیونیستی و رسیدن مازوت ایران به لبنان بدون اینکه تل آویو جرأت کند نفتکش یا تانکر‌های حامل مازوت را هدف قرار دهد، همگی شاخص‌هایی است که نشان دهنده آینده تاریک رژیم اشغالگر و کشور‌های سازشکار است.

نمی‌دانیم بلینکن از چه راه‌هایی مانند طعمه برای تشویق دیگر کشور‌ها به عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی آشفته و فروپاشیده استفاده خواهد کرد؛ اسرائیلی که اکنون ترس و وحشت بر آن حاکم شده است و نمی‌تواند هیچ یک از تهدیدهایش در لبنان و نوار غزه را اجرا کند. آن هم در حالی که آمریکا حامی آن متحمل شکست‌های پی در پی شده و به سبب آن عقب نشینی‌های ذلت آوری از افغانستان روی داده است و به زودی چنین عقب نشینی از سوریه نیز اتفاق خواهد افتاد.

دولت‌های سازشکار عربی مرتکب گناه بزرگی شده اند که مادر گناه‌ها است

دولت‌های سازشکار عربی با امضای توافق‌های «صلح تقلبی» با حکومت نژادپرست و محکوم به ارتکاب جنایت‌های جنگی علیه ملت‌های عربی در فلسطین اشغالی، لبنان، سوریه، مصر و اردن، مرتکب گناهی شدند که مادر گناه‌ها است. شاید سقوط رسواکننده و خجالت آور دولت وابسته به حزب عدالت و توسعه در انتخابات پارلمانی مغرب به سبب امضای توافق با تل آویو، شاخصی برای تحولات احتمالی و نزدیک در دولت‌ها و کشور‌های عربی دیگر باشد، زیرا ملت‌ها این اقدام را فراموش نمی‌کنند و آن را نمی‌بخشند.

گذشت یک سال از توافق‌های عادی سازی روابط با تل آویو مناسبتی است که شایسته جشن گرفتن نیست؛ بلکه باید به مناسبت آن عزاداری کرد. اگر کشور‌های سازشکار بر این باورند که رژیم صهیونیستی می‌تواند از آن‌ها حمایت و امنیت و ثبات آن‌ها را حفظ کند، در اشتباه هستند، زیرا رژیم صهیونیستی دیگر حتی نمی‌تواند از خودش دفاع کند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: عادی سازی کشورهای عربی رژیم صهیونیستی عادی سازی روابط رژیم صهیونیستی رژیم اشغالگر تل آویو چهار کشور کشور ها یک سال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۳۹۷۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اسموتریچ: ارتش باید امروز وارد رفح شود

وزیر دارایی رژیم صهیونیستی امروز دوشنبه ورود ارتش این رژیم به شهر رفح را خواستار شد.

به گزارش ایسنا، «بتسلئیل اسموتریچ» وزیر دارایی رژیم صهیونیستی و رئیس حزب راست افراطی «صهیونیسم دینی» امروز در حساب کاربری خود در پلتفرم «ایکس» نوشت: «تاخیر در ورود به رفح و کنترل نداشتن بر اصول استراتژیک در نوار غزه به ما و اهداف جنگ آسیب می‌زند.»

اسموتریچ در ادامه نیز نوشت: «تاخیر در ورود به رفح به فرصت بازگرداندن افراد ربوده شده آسیب می‌زند و خون‌های زیادی را بر دوش ما می‌گذارد.»

به گزارش خبرگزاری «معا» فلسطین، وزیر دارایی رژیم صهیونیستی همچنین مدعی شد، «ارتش اسرائیل امروز باید وارد شهر رفح شود.»

اسموتریچ یکی از بزرگترین حامیان طرح حمله به رفح در کابینه رژیم صهیونیستی است.

همزمان با این اظهارات اسموتریچ، ارتش رژیم صهیونیستی از فلسطینی‌هایی که در حال حاضر در محله‌های شرقی شهر رفح اقامت دارند، خواسته به منطقه «المواصی» واقع در جنوب غرب نوار غزه بروند.

پیش از این چندین کشور و در راس آنها آمریکا و مصر که میانجیگری‌ها میان تل‌آویو و جنبش حماس را بر عهده دارند، از رژیم صهیونیستی خواستند از هر گونه عملیات نظامی علیه شهر رفح که مملو از جمعیت است، خودداری کند اما بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر این رژیم و برخی از وزرای حامی این طرح در کابینه‌اش بر اجرای عملیات به این بهانه که رفح آخرین پایگاه جنبش حماس است و نیز برای اعمال فشار بر روند مذاکرات پافشاری دارند.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: تداوم تظاهرات علیه نتانیاهو در تل آویو عضو کابینه جنگ اسرائیل : اگر کابینه نتانیاهو توافق تبادل [اسرا] را نپذیرد، سرنگون می‌شود مهلت ۱۰ روزه تل‌آویو به حماس برای پذیرش شروط خود

دیگر خبرها

  • درخواست چین از تل‌آویو: حمله به رفح را متوقف کنید
  • آیا عادی سازی روابط ریاض و تل آویو قریب الوقوع است؟
  • اسموتریچ: ارتش باید امروز وارد رفح شود
  • حمایت مغربی‌ها از تجمعات ضد صهیونیستی در دانشگاه‌های غربی
  • سرطان اسرائیل در روز‌های پایانی
  • طرح توهمی نتانیاهو برای غزه بعد از قتل عام فلسطینی‌ها
  • عادی سازی روابط با اسرائیل، شرط امضای توافقنامه دفاعی آمریکا و عربستان
  • سرطان اسرائیل در روزهای پایانی
  • تمجید مالی از واکنش مناسب ایران علیه رژیم صهیونیستی
  • بیانیه وزارت خارجه مصر درباره دیدار شکری و امیرعبداللهیان: دو طرف در راستای تلاش برای عادی‌سازی روابط بین ۲ کشور توافق کردند