Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان ، روزنامه اینترنتی رأی الیوم با اشاره به خفت و خواری جدید محمود عباس، رئیس تشکیلات خودگردان فلسطینی در برابر صهیونیست‌ها و تسلیم شدنش به خواسته‌های تحمیلی رژیم صهیونیستی و انتقاد گروه‌های فلسطینی از دیدار اخیر وی با بنی گانتس، وزیر جنگ این رژیم برای دریافت وام در ازای تشدید محاصره نوار غزه و سرکوب فلسطینیان نوشت نبرد شمشیر قدس-۲ که به زودی اتفاق خواهد افتاد، شاید همزمان هم علیه تشکیلات خودگردان فلسطینی و هم علیه رژیم صهیونیستی باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رأی الیوم در سرمقاله امروز خود نوشت: جایگاه محمود عباس روز به روز رو به افول است و دیدار روز یکشنبه اش با بنی گانتس در رام الله که بر جنبه‌های امنیتی متمرکز بود، تأیید کننده این افول است.

موضوع جدید و مطرح شده در این نشست که پس از گذشت بیش از ۱۰ سال توقف نشست‌ها انجام شد یعنی همان ۱۰ سالی که مملو از تصمیماتی برای لغو قرارداد‌های اسلو، متوقف کردن هماهنگی‌های امنیتی با تل آویو و انصراف از به رسمیت شناسی اسرائیل بود؛ امنیتی است یعنی گانتس و سازمان‌های اطلاعاتی‌اش از تشکیلات خودگردان فلسطینی و رئیس آن در ازای پاسخ به درخواستش یعنی دریافت وام از اسرائیل به مبلغ ۸۰۰ میلیون دلار می‌خواهند تا تشکیلات را از ورشکستگی نجات دهند و به پرداخت حقوق کارمندان ادامه دهند.

زمانی که مذاکرات درباره مسائل امنیتی و اقتصادی است و حسین الشیخ، وزیر امور امنیتی و سرلشکر ماجد فرج، رئیس سازمان اطلاعات فلسطین در سمت راست و چپ محمود عباس می‌نشینند بدان معناست که گانتس حامل مجموعه‌ای از درخواست‌های تحمیلی به تشکیلات خودگردان فلسطینی و رئیس آن بود که مهمترین این خواسته‌ها نیز تشدید محاصره نوار غزه و تشدید سرکوب جوانان فلسطینی است که در برابر اشغالگران در کرانه باختری مقاومت می‌کنند و نیز گسترش دامنه ترور فعالانی نظیر نزار بنات است.

این دیدار اهانت آمیز و خفت بار و دیکته کردن خواسته ها، دو ساعت و نیم طول کشید، ضمن آنکه محمود عباس و گانتس به مدت ۴۰ دقیقه نشست دو نفره و غیر علنی داشتند و فکر می‌کنیم در این ۴۰ دقیقه درباره آب و هوا یا کرونا یا اوضاع خانوادگی صحبت نشده است بلکه مسائل بسیار حساسی در دستور کار وجود داشته است که نباید از محتوایش حتی نزدیک‌ترین افراد به محمود عباس یعنی حسین الشیخ و ماجد فرج مطلع می‌شدند و همین تأیید می‌کند که رئیس تشکیلات خودگردان فلسطینی به یک کارمند بسیار رده پایین برای اشغالگران و حمایت از طرح‌های شهرکسازی آن و تأیید حملاتش به شهر قدس و مسجد الاقصی تبدیل شده است و چه بسا با تقسیم مسجد الاقصی همانند حرم ابراهیمی در الخلیل و موظف کردن نیرو‌های امنیتی تشکیلات خودگردان فلسطینی که بیش از ۶۰ هزار نیرو دارد برای حمله به نوار غزه با هر گونه بهانه جدیدی با حمایت بالگرد‌ها و تانک‌های فلسطینی از صهیونیست‌ها موافقت کرده باشد.

روزنامه رأی الیوم افزود: هرگونه صحبتی از آشتی پس از این دیدار به معنای حمایت از این خط مشی، استقبال از آن و تشویق به ادامه آن است و متأسفانه و دردناک این است که ما از بیشتر گروه‌های سازمان آزادیبخش فلسطین چیزی غیر از اعتراف و یافتن عذر‌هایی به همراه تشکیلات و رئیس آن به منظور حفظ دستاورد‌های مالی، انتظار دیگری نداریم.

ملت فلسطین که سازمان آزادیبخش و رئیس آن ادعا می‌کنند تنها نماینده این ملت و سخنگوی آن هستند، محمود عباس را مأمور چنین دیداری نکرده و به او اختیار نداده‌اند که از دولت اشغالگر ۸۰۰ میلیون دلار قرض بگیرد که بیشتر آن به جیب مفسدان می‌رود و برای ملت فلسطین و نسل‌های آینده بدهی انباشته می‌کند.

بیشتر مردم فلسطین و گروه‌های آن و جنبش‌های مقاومت در برابر این خفت و خواری که ارکان تشکیلات خودگردان فلسطین و رئیس آن را به عبور از همه خط قرمز‌ها و ورود بیشتر به هماهنگی‌های امنیتی تشویق می‌کند، تنها اعلام محکومیت کرده اند و این در حالی است که اشغالگران پس از پیروزی بزرگ غزه و انتفاضه کرانه باختری و فلسطینیان ساکن سرزمین‌های اشغالی ۱۹۴۸ میلادی و پس از شکست بزرگ آمریکا در افغانستان، در حال سپری کردن دشوارترین اوقات خودش است و سکوت در برابر همه نتایج دیدار یاد شده و بازتاب‌های فاجعه آمیز آن برای مسئله فسطین جنایتی بزرگتر است.

رأی الیوم نوشت: این گام با چراغ سبز آمریکا برداشته شد و تلاشی برای خنثی سازی پیروزی نبرد شمشیر قدس بود که شش میلیون اسرائیلی را به پناهگاه‌ها فرستاد، فرودگاه‌ها را بست و اسرائیل را به مدت یازده روزاز جهان جدا و از مسجد الاقصی و مدافعان آن حمایت و نیز عربی و اسلامی بودن مسجد الاقصی را حفظ کرد.

اگر ارتش اشغالگر رژیم صهیونیستی که بیش از ۲۵۰ هزار نیرو دارد و به جدیدترین هواپیما‌های ساخت آمریکا و گنبد‌های آهنین و ناوگانی از پهپاد‌ها مجهز است، در برابر جنبش‌های مقاومت و موشک هایش شکست خورد و نتوانست حتی یک متر به سمت نوار غزه در طول نبرد شمشیر قدس پیشروی کند، آیا نیرو‌های «دایتون» فلسطینی در صورتی که رسما به ارتش این رژیم ملحق شوند و به یکی از یگان‌های آن تبدیل شوند، موفق خواهند شد شکست اسرائیل را جبران کنند؟

نبرد شمشیر قدس -۲ که در راه است و به زودی اتفاق خواهد افتاد، شاید همزمان هم علیه تشکیلات خودگردان فلسطینی و هم علیه اشغالگران صهیونیست باشد و در هر حال دیگر تفاوتی بین این دو وجود ندارد و ما کاری نمی‌توانیم انجام دهیم جز آنکه منتظر بمانیم.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: رژیم صهیونیستی تحولات فلسطین تشکیلات خودگردان فلسطین مقاومت فلسطین تشکیلات خودگردان فلسطینی تشکیلات خودگردان فلسطین نبرد شمشیر قدس مسجد الاقصی محمود عباس رأی الیوم رئیس آن نوار غزه هم علیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۶۷۶۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح تل‌آویو برای تبدیل غزه به مکانی غیرقابل سکونت

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از رای الیوم، سیاستمدار سابق اردن درباره حمایت کشورش از «محمود عباس» رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین و رایزنی نکردن با گروه‌های مقاومت هشدار داد.

«مروان المعشر» وزیر خارجه اسبق اردن طی سخنانی در گردهمایی دانشگاهی در امان خطاب به مقامات این کشور گفت: چرا فقط با افرادی رایزنی می‌کنید که امروز نماینده ملت فلسطین نیستند؟ چرا با حماس و گروه‌های مقاومت هم رایزنی نمی‌کنید؟ دولت ما با نسل سوم فلسطین که در سایه توافق اسلو متولد شده، رایزنی نمی‌کند، اما دولت مصر برای منافع ملی خود با حماس رایزنی می‌کند.

وی بیان کرد: آمار‌ها نشان می‌دهد که حدود ۸۸ درصد از ملت فلسطین در کرانه باختری و نوار غزه در حال حاضر حامی تشکیلات خودگردان نیستند و طبق این آمارها، ۶۴ درصد از فلسطینیان تنها گزینه برای پایان اشغالگری را مقاومت می‌دانند.

اولین سفیر اردن در تل آویو و از حامیان سرسخت روند سازش، راهکار دودولتی را نشدنی دانست و در گردهمایی یاد شده خطاب به حاضران گفت: خواهش می‌کنم به کرانه باختری بروید، پس از پنج دقیقه متوجه خواهید شد که راهکار دو دولتی غیرممکن است.

وی ادامه داد: بیشتر فلسطینیان خواهان کنار رفتن محمود عباس هستند. جامعه بین المللی عادت کرده که حقایق و واقعیت‌ها را درباره مساله فلسطین انکار کند و اگر بخواهد موازنه را برقرار کند، باید خیلی سریع و بدون تعلل تحرکی انجام دهد.

المعشر با انتقاد از کسانی که با حامیان مقاومت و حماس مخالفت می‌کنند، اضافه کرد: شکل گیری روند حمایت مردمی از مقاومت و حماس، پس از آن رخ داد که همه امید‌ها برای آزادسازی فلسطین و پایان دادن به اشغالگری بر باد رفت و تنها گزینه در حال حاضر مقاومت است.

وزیر خارجه اسبق اردن با اشاره به اینکه خطر کوچاندن فلسطینیان به قوت خود پابرجاست، به برنامه ریزی نظامی استثنایی برای تبدیل غزه به مکانی غیرقابل سکونت و متعاقب آن کرانه باختری برای فلسطینیان اشاره کرد.

وی افزود: دو موضوع وجود دارد؛ نخست اینکه آمریکا از تشکیل کشور فلسطین دم می‌زند، اما بهانه می‌آورد که باید شرایط آن مهیا شود و دوم، بحث جمعیتی و کوچاندن است و اگر مصر و اردن فعلا این موضوع را متوقف کرده‌اند، به مفهوم آن نیست که وجود ندارد، در حال حاضر این طرح با تبدیل شدن غزه به مکانی غیرقابل سکونت شروع شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • هاآرتص: تل‌آویو نگران همه گیر شدن تحریم علیه اسرائیل است
  • طرح تل‌آویو برای تبدیل غزه به مکانی غیرقابل سکونت
  • هیأت مذاکره‌کننده تل‌آویو در حال بررسی پاسخ حماس است
  • احتمال توقف مذاکرات میان حماس و تل‌آویو در سایه تهدید علیه رفح
  • مسئول سابق امنیتی: در رفح خبری از پیروزی کامل نخواهد بود
  • جلوگیری تشکیلات خودگردان برای آزادی اسیر فلسطینی
  • اقدام نیروهای امنیتی یمنی علیه عملیات اطلاعاتی آمریکایی-صهیونیستی
  • بازی جدید قالیباف برای حفظ صندلی ریاست؛ تندرو‌ها شمشیر را از رو بسته‌اند
  • آنروا: درگیری در غزه «جنگ علیه زنان» است
  • چرا تل‌آویو یک گلوله هم به سمت یمن شلیک نکرده است؟