Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-07@06:56:13 GMT

محمود عباس تا آخرین رمق صندلی ریاست را رها نخواهد کرد

تاریخ انتشار: ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۷۶۹۷۸۱

محمود عباس تا آخرین رمق صندلی ریاست را رها نخواهد کرد

به گزارش خبرگزاری مهر، روزنامه رای الیوم در مطلبی با اشاره به تعویق انتخابات از سوی محمود عباس رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین آورده است: رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین در اوج شور و اشتیاقش برای انتخابات شورای قانونگذاری، ریاست تشکیلات و شورای ملی گفت که می‌خواهد از طریق انتخابات روند سیاسی فلسطین و نهادهای آن را احیا کند؛ اما امروز به بهانه عدم موافقت رژیم اشغالگر با مشارکت قدس و ساکنانش ریشه این روند را از بین برد و قدرت خود را در رام‌الله ضعیف‌تر کرد و مردم فلسطین را در مقابل نوعی دودستگی قرار داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این رسانه نوشت: ز زمانی که عباس یک روز یا چند ساعت قبل از آغاز کمپین‌های انتخاباتی گفت: تصمیم گرفتیم موعد انتخابات را تا زمان تضمین مشارکت قدس و ساکنانش به تأخیر بیندازیم در واقع این حرف به این معنی بود که تا زمانی که او در قید حیات و در رأس قدرت است انتخاباتی برگزار نخواهد شد مانی که عباس یک روز یا چند ساعت قبل از آغاز کمپین‌های انتخاباتی گفت: تصمیم گرفتیم موعد انتخابات را تا زمان تضمین مشارکت قدس و ساکنانش به تأخیر بیندازیم در واقع این حرف به این معنی بود که تا زمانی که او در قید حیات و در رأس قدرت است انتخاباتی برگزار نخواهد شد آن هم به این دلیل ساده که مقامات رژیم صهیونیستی که قدس را از معادله فلسطین خارج و الحاق و یهودی‌سازی آن را تکمیل کردند هرگز از تصمیم خود کوتاه نخواهند آمد.

رای الیوم در مطلب خود آورده است: چه بسا با این مساله حلقه نجاتی را تقدیم عباس و گروه رام الله کرد که از وجود او بهره می‌برند و چه بسا این اقدام از طریق هماهنگی با رژیم صورت گرفته باشد.

این رسانه می نویسد: ما همواره به تمام اقدامات عباس و سیاستش شک داشتیم به این دلیل که به تاریخی پر از دروغ‌گویی‌ها و عمل نکردن به وعده‌هایش استناد می کنیم.

آیا او نگفت که تصمیمات شورای ملی و مرکزی درباره توقف هماهنگی امنیتی و لغو توافق‌های اسلو را اجرا خواهد کرد؟ آیا نگفت که رهبری متحدی را برای هدایت مقاومت مردمی از تمام گروه‌ها تشکیل خواهد داد تمام این وعده‌ها کجا رفتند؟ یک تصمیم را نام ببرید که عباس آن را اجرا کرده باشد.

جنبش حماس که عباس و تمام وعده‌هایش را باور کرد گویی از این تعویق انتخابات شوکه شده و این جنبش و گروه‌های دیگر فراموش کرده‌اند که با عباس بیعت کرده و با او وارد شراکت سیاسی شدند که مهم‌ترین محور آن برگزاری انتخابات بود. آیا این اقدام بدترین نوع تصمیمات اشتباه سیاسی محسوب نمی‌شود؟

رای الیوم نوشت: عباس با دروغ انتخابات خواست زمان به دست بیاورد و مردم فلسطین را مشغول کند. چراکه او مردی است که در طول سال‌های ریاستش همین روش را در پیش گرفت و می‌خواهد وضعیت رکود کنونی به همین شکل برای دوره طولانی‌تری ادامه یابد چراکه به گزینه صفر یا عدم پیشرفت یا ابقای وضعیت کنونی ایمان دارد محمود عباس با دروغ انتخابات خواست زمان به دست بیاورد و مردم فلسطین را مشغول کند. چراکه او مردی است که در طول سال‌های ریاستش همین روش را در پیش گرفت و می‌خواهد وضعیت رکود کنونی به همین شکل برای دوره طولانی‌تری ادامه یابد چراکه به گزینه صفر یا عدم پیشرفت یا ابقای وضعیت کنونی ایمان دارد.

این رسانه ادامه داد: شاید برخی به فرضیه رایج کنونی ایمان داشته باشند که دودستگی در فتح و تقسیم آن به سه فراکسیون و تأکید تمام نظرسنجی‌ها بر شکست آن عامل تعویق انتخابات بوده است اما ما نظر متفاوتی داریم و فرضیه عدم وجود قصد و نیت واقعی برای رفتن به پای صندوق‌های رأی‌گیری را قبول داریم. این مساله ما را بیشتر دچار شوک می‌کند که برخی نزدیکان عباس از اشغالگری اسرائیل صحبت می‌کنند و می‌گویند با این وضعیت برگزاری انتخابات جایز نیست. این فریب و دروغ و نیرنگ در بدترین حالت ممکن است.

رای الیوم بیان کرد: اطلاعات ما نشان می‌دهد که حنا ناصر، رئیس کمیته انتخابات فلسطین و تیمش راهکارهای اینترنتی زیادی را برای حل مساله مشارکت ساکنان قدس به عباس دادند اما او همگی آن را رد کرد به این دلیل که او در اصل خواهان انتخابات نیست و ما تعجب می‌کنیم که حنا ناصر همچنان در پست خود مانده و استعفا نکرده است.

این رسانه نوشت: ما اکنون در مقابل گام جدیدی هستیم که عباس برای آن آماده می‌شود و آن تشکیل دولت وحدت ملی با مشارکت تمام گروه‌هاست. اسامی زیادی برای ریاست این دولت مطرح شده که از جمله آن سلام فیاض است. بعید نمی‌دانیم که این دولت فریب در روزهای آینده تشکیل شود و به رقابت بین کسانی که دنبال منصب هستند منجر شود.

رای الیوم در پاین نوشت: اسرائیلی‌ها کرانه باختری و قدس را یهودی سازی می‌کنند و مردم فلسطین را تبدیل به خدمتکار. مثل همان نظام آپارتاید در آفریقای جنوبی آن هم نه به دلیل هوش و ذکاوت خودشان بلکه به دلیل رهبران فلسطینی که هیبت و قدرت مردم فلسطین را در هم شکستند کرامتش را به زیر خاک کردند و به اداره امنیتی برای حمایت از اشغالگران و شهرک‌نشینان تبدیل شدند و این مساله در تاریخ انقلاب‌ها بی‌سابقه است.

کد خبر 5202211

منبع: مهر

کلیدواژه: محمود عباس فلسطین انتخابات فلسطین ایالات متحده امریکا رژیم صهیونیستی فلسطین روسیه عراق ایران عربستان سعودی انتخابات فلسطین برجام جو بایدن افغانستان اوکراین لبنان مذاکرات وین مردم فلسطین رای الیوم تا زمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۶۹۷۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴ گزینه اصلی ریاست مجلس دوازدهم چه کسانی هستند؟

بنا بر پیگیری‌های خبرنگار تسنیم، آقایان محمدباقر قالیباف، علی نیکزاد، منوچهر متکی و مجتبی ذوالنور تاکنون ۴ گزینه اصلی برای ریاست مجلس دوازدهم هستند. - اخبار سیاسی -

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، 245 نماینده مجلس دوازدهم در دور اول انتخابات در 11 اسفند ماه مشخص شدند و 45 نماینده باقی‌مانده نیز در دور دوم انتخابات در جمعه این هفته (21 اردیبهشت) مشخص خواهند شد تا مجلس دوازدهم کار خود را با 290 نماینده از 7 خرداد ماه به ریاست مسن‌ترین نماینده مجلس، آغاز کند.

گزارش تسنیم از ترکیب نمایندگان مجلس دوازدهم

 

اولین دستور رسمی و علنی مجلس جدید، رئیس و هیئت رئیسه با رای اکثریت نمایندگان خواهد بود.

از پیش از برگزاری انتخابات مجلس شورای اسلامی، گمانه‌زنی‌هایی مبنی بر اینکه چه کسی رئیس قوه مقننه خواهد شد، آغاز شده است و در همین راستا نامزدهای‌ ریاست مجلس جلسات متعددی را با عناوین مختلف  برگزار و با رسانه‌‌ای کردن تعداد حاضرین در جلسه سعی کردند تا احتمال نشستن بر صندلی شماره یک مجلس را برای خود تقویت کنند.

اگرچه حدود 10 نماینده از نمایندگان منتخب برای ریاست مجلس آتی، در حال تلاش و رایزنی‌ هستند اما طبق بررسی‌ها و پیگیری‌های خبرنگاران تسنیم از گروه‌های مختلف سیاسی، 4 نامزد بالقوه برای ریاست آتی مجلس شورای اسلامی مطرح هستند و تلاش برخی دیگر از نمایندگان منتخب برای این مهم، ممکن است حتی به کاندیداتوری هم نکشد.

بنا بر این گزارش، محمدباقر قالیباف با سابقه ریاست مجلس در 4 سال گذشته، علی نیکزاد با سابقه دو دوره‌ای وزارت و نائب رئیسی مجلس، منوچهر متکی با سابقه یک دوره سکانداری وزارت خارجه و حجت‌الاسلام مجتبی ذوالنور با سابقه نائب رئیسی مجلس یازدهم، 4 گزینه اصلی برای ریاست مجلس دوازدهم هستند که ممکن است در اثر رایزنی‌هایی که اکنون در حال انجام است، در نهایت 2 گزینه برای رای‌گیری در صحن علنی باقی بمانند.

این افراد هم‌اکنون در حال رایزنی‌ با منتخبان مجلس دوازدهم برای جلب نظر آنها هستند و یک منبع آگاه و مطلع نیز به خبرنگار تسنیم گفته است که این 4 گزینه علاوه بر رایزنی‌ با نمایندگان منتخب، همزمان با یکدیگر نیز در حال رایزنی‌ هستند تا شاید بتوانند یکی از گزینه‌ها را به نفع خود از صحنه رقابت کنار بزنند.

همچنین برخی نمایندگان تصور می‌‌کنند که ممکن است سید محمود نبویان نماینده فعلی و منتخب اول تهران، گزینه پیش‌بینی نشده و غافلگیرکننده انتخابات ریاست مجلس باشد اما پیگیری‌های خبرنگار تسنیم حاکی از این است که آقای نبویان در گفت‌وگوهایی که با چند نماینده منتخب مجلس داشته تصریح کرده که تمایلی برای ریاست مجلس ندارد.

البته در این میان، برخی منتخبان مجلس دوازدهم هم هستند که  می‌گویند یک نماینده منتخب دیگر، تمایل وافری برای برای ریاست مجلس دارد اما تاکنون نتوانسته حتی به تعداد انگشتان 2 دست، نظر نمایندگان منتخب را جلب کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۴ گزینه اصلی ریاست مجلس دوازدهم چه‌کسانی هستند؟
  • ۴ گزینه اصلی ریاست مجلس دوازدهم چه کسانی هستند؟
  • پرتاب حدادی به صندلی ریاست/ من تنها، شما همه!
  • اولین انتخابات ریاست جمهوری چاد پس از حاکمیت نظامیان
  • سایه سنگین جنبش دانشجویی حامی فلسطین بر سر انتخابات ۲۰۲۴ آمریکا
  • حمایت از ستمدیدگان توصیه صریح دین اسلام است
  • طالبان خواستار بازگشت افغانستانی‌های مقیم خارج به وطنشان شد
  • بازی جدید قالیباف برای حفظ صندلی ریاست؛ تندرو‌ها شمشیر را از رو بسته‌اند
  • بازی جدید قالیباف برای حفظ صندلی ریاست /تندروها شمشیر را از رو بسته اند /وعده های عجیب کاندیداهای ریاست مجلس
  • تحلیلگر صهیونیست: محمود عباس ۲ بار دیدار با بلینکن را رد کرد