Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام نیوز به نقل از العالم، روزنامه عربی رای الیوم در آستانه روز جهانی قدس، طی یادداشتی با ارائه کارنامه‌ای از عملکرد رژیم صهیونیستی از زمان اعلام موجودیت تاکنون در منطقه، درباره خطر روزافزون این رژیم برای امت اسلامی و عربی هشدار داد.

در آستانه روز جهانی قدس، هنوز بازار عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی در برخی از کشورهای عربی داغ است و برخی از نظام‌های عربی با حفظ نقاب همبستگی با ملت فلسطین و حقوق تضییع‌شده آنها، تلاش دارند به خیال خود برای حفظ موجودیت خود در منطقه، به این رژیم اعتماد کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



« أنیسة فخرو» نویسنده بحرینی طی یادداشتی که در روزنامه «رأی الیوم»، منتشر شد، با استناد به تحلیل‌های نویسنده و شاعر و ناقد برجسته سوری در چند دهه پیش، از خطر روزافزون جنبش صهیونیسم و غیر قابل اعتماد بودن آن و عدم پایان یافتن طمع اشغالگری آن نوشت. جنبشی که در اواخر قرن نوزدهم از سوی تئودور هرتسل بنیان نهاده شد و توانست با همکاری قدرت‌های جهانی، در سال ۱۹۴۸میلادی موجب اعلام موجودیت رژیم صهیونیستی شود.

در مقدمه این یادداشت آمده است: «"محمد الماغوط" نویسنده برجسته [سوری] در سال ۱۹۷۸ [میلادی] با طنز همیشگی خود نوشت: چگونه امت عربی را از خواب بیدار کنم؟ چگونه این امت را متقاعد کنم که رویاهای اسرائیل طولانی‌تر از مرزهای آنهاست؟ پس اگر امروز داوطلبانه جنوب لبنان به اسرائیل اعطا شود، آن، شمال این کشور را برای حفظ امنیت خود در جنوب، مطالبه خواهد کرد! اگر کل لبنان داده شود، برای حمایت از امنیت لبنان، ترکیه را طلب می‌کند! اگر قطب شمال به اسرائیل داده شود، قطب جنوب را برای حمایت امنیتش در قطب شمال مطالبه می‌کند.!»

این نویسنده بحرینی این چنین ادامه داد: این دقیقا چیزی است که هر لحظه در حال اتفاق است. از زمان تاسیس رژیم صهیونیستی غاصب در سال ۱۹۴۸ تاکنون، این رژیم دقیقا همین سیاست را دنبال می‌کند. تسلسل تاریخی این اشغالگری این‌چنین است:

- در اواخر سالهای قرن ۱۹ در اروپا، جنبش صهیونیسم تشکیل شد که جنبشی سیاسی، سرمایه‌داری و نژادپرست بود که از دین یهود برای جلب یهودیان در سراسر کشورهای جهان سوء‌استفاده کرد و از آن زمان تا کنون تحت حمایت جنبش امپریالیسم جهانی است.

- در سال ۱۹۴۸، بخش بزرگی از فلسطین اشغال شد و پس از طرد فلسطینی‌ها از کشورشان با توسل به زور و ارتکاب قتل ‌عام‌های بسیار و همدستی کشورهای بزرگ، دولت اسرائیل اعلام موجودیت کرد.

- در سال ۱۹۶۷ اراضی جولان سوریه و سیناء در مصر و بقیه فلسطین را پس از شکست، اشغال شد. اسرائیل همچنین بخشی از اراضی اردن را که آن را بخشی از کشور خود می‌دانست، اشغال کرد و آنها را با شهرک‌های صهیونیست‌نشین از اراضی کرانه باختری پر کرد. اکنون نیز پروژه الحاق آنها تحت عنوان «یهودا» و «السامره» را دارد. اسامی ممالک یهودی در فلسطین که بیش از دو هزار سال پیش برای مدتی کوتاه، وجود داشتند.

- در سال ۱۹۷۳ جولان سوریه همچنان تحت اشغال صهیونیست‌ها ماند.

- در سال ۱۹۷۸ به جنوب لبنان حمله کرد و جنوب لبنان را از کنترل نیروهای امیل لحود خارج کرد.

- در سال ۲۰۰۰، اسرائیل از جنوب لبنان عقب‌نشینی کرد اما مزارع شبعا و کفرشوبا همچنان تحت اشغال باقی ماند.

- در سالهای ۲۰۱۸ و ۲۰۱۹، قدس و جولان را به [اراضی اشغالی خود] الحاق کرد و به طور مستمر اراضی سوری را به عنوان بخشی از طرح اشغال خود، بمباران کرد.

- در سال ۲۰۱۹، اراضی اردنی اجاره شده از سوی اسرائیل به اردن بازگردانده شد. اراضی الباقوره و الغمر در سال ۱۹۶۷ از سوی اسرائیل اشغال شده بود و این امر به عنوان یک راز باقی ماند تا اینکه مشخص شد در توافق وادی عربه که در سال ۱۹۹۴ امضاء شد، برای ۲۵ سال به اجاره اسرائیل درآمده است.

- در سال ۲۰۲۰ کنونی نیز، تصمیم آن برای الحاق غور الاردن و شهرکهای صهیونیستی در کرانه باختری اشغالی، به اراضی اشغالی فلسطین مطرح است.

«نگاهی به سند قیمومیت بریتانیا بر فلسطین و تعریف مرزهای فلسطین در این سند بی‌فایده نیست. این مرزها شامل کل اراضی از بحر تا نهر تا مرزهای عراق می‌شود. به این ترتیب تعریف صهیونیسم بر اساس بیانیه بالفور این‌چنین شد که سرزمین فلسطین به معنای تمام آن چیزی است که در سند قیمومیت انگلیس آمده است و برای همین برای تحقق این رویای خود تلاش کرد.»

«اسرائیلی‌ها معتقدند که آنچه تاکنون حاصل شده، تنها موفقیت در بخش اول بیانیه بالفور اسنت. لذا باید گفت که در حال حاضر، اردن در معرض خطر گرفته است.»

«آشکار است که اشغال فلسطین از سوی صهیونیست‌ها بر این اساس صورت گرفت که آنها خود را دارای حق تاریخی و الهی در این کشور دانستند و به متون تورات که هیچ اساس علمی ندارد، استناد کردند. ضمن اینکه تابه امروز مشخص نشده که نسخه صحیح تورات کجاست.؟»

«حتی توراتی که آنها به آن استناد می‌کنند، مملو از قصه‌هایی است که نشان‌گر جنگهای آنها با عرب‌های کنعانی است که ریشه‌های ملت فلسطین به آنها باز‌می‌گردد. حتی در تورات آمده است که فلسطین سرزمین مردم کنعان است.»

«جنبش صهیونیسم، امت یهود را ایجاد کرد و این نیز یک خطای علمی است. زیرا امت‌ها بر اساس نژاد ایجاد می‌شوند نه دین. این از اصل ادعای آنها! اما حفظ امنیتشان، این نیز بهانه‌ای است برای منحرف کردن افکار عمومی جهانیان از اصل موضوع.آنها خود را مردمانی متمدن و صلح‌طلب جلوه می‌دهند که حامل فرهنگ اروپایی در مرکز عرب‌های وحشی و عقب‌مانده که می‌خوهند این نقطه متمدن را از بین‌ ببرند، حضور دارند.همواره روال این بوده که متجاوز و غاصب تروریست خود را قربانی نشان دهد.»

الماغوط در پایان این‌چنین می‌نویسد: من چگونه غرور، خشم و نگرانی‌های این امت را تحریک کنم؟ آیا ماسکی مانند « بیگن» با آن دو دندان شوم پیشینش بر چهره بزنم؟ یا مانند «موشه دایان» چشم بند مشکی بر یک چشمم بگذارم و کودکان را در شب بترسانم؟ آیا در میدان‌ها تصاویری از آنچه که در سینه‌های «شارون» و «پرز» از کینه و نفرت در قبال این امت نقش بسته و ظلم ، تحقیر ، گرسنگی و نابودی این ملت از سوی اسرائیل را به نمایش گذارم؟»

فخرو ادامه داد: «البته رهبران صهیونیسم یاد گرفتند که باید رهبران زشتی چون «گلدامایر و بیگن» را حذف کنند و آنها را با کسانی که چهره‌ای چون بره دارند جایگزین کنند تا گرک در لباس بره پنهان شود. همان‌گونه که درباره نتانیاهو صدق می‌کند.»

الماغوط این جملات را در آن سال یعنی ۱۹۸۷ و پیش از آنکه ذلت و گرسنگی و نابودی در عراق، یمن، سوریه، لیبی، سودان و ...را ببیند، نوشته است.

با این علم که شمار کشورهای عربی پیش از سال ۱۹۴۸ و زمانی که سوریه و جزیره العرب بزرگ وجود داشت، تنها نه عدد بود و اکنون شمار این کشورها به ۲۲ عدد می‌رسد و این روند همچنان ادامه دارد، باید پرسید که آیا نظام‌های عربی می‌خواهند بعد از ۲۰ سال، شمار آنها به بیش از ۴۰ کشور برسد؟

منبع: جام نیوز

کلیدواژه: رای الیوم رأی الیوم صهیونیسم روز قدس رژیم صهیونیستی جنوب لبنان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۲۲۸۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چالش اصلی اسرائیل با حزب الله لبنان چیست؟

فرارو- قریب به هفت ماه از آغاز جنگ غزه می‌گذرد. جنگی که از همان نخستین ساعات آغاز آن تا به امروز، حزب‌الله لبنان به عنوان یک بازیگر مهم در محور مقاومت، با تمام توان به حمایت از ملت و مقاومت فلسطین پرداخته و با انجام عملیات‌های مختلف در مناطق شمالی فلسطین اشغالی، سعی کرده تا مانع از گسیل شدن سیلی از نظامیان و تسلیحات رژیم اشغالگر قدس به سمت باریکه غزه شود.

به گزارش فرارو؛ شواهده عینی نیز حاکی از این مساله هستند که شمار قابل توجهی از یگان‌های ارتش اسرائیل برای مقابله با حزب الله لبنان، در مناطق شمالی اراضی اشغالی موضع گرفته اند و همین عدم حضور آن‌ها در میدان‌های جنگ غزه و گشایش یک جبهه تازه علیه ارتش اسرائیل سبب شده تا غزه کمتر تحت فشار باشد. منابع صهیونیست اعلام کرده اند که حزب الله لبنان تاکنون قریب به ۴ هزار موشک و راکت به سمت مناطق شمالی اراضی اشغالی شلیک کرده است.

موضوعی که به آواره شدن بیش از ۲۰۰ هزار صهیونیست از مناطق شمالی فلسطین اشغالی ختم شده است. این مسائل، حامل چالش‌ها و خسارات سیاسی، اجتماعی و اقتصادی قابل توجهی علیه رژیم صهیونیستی هستند. با این همه حزب الله لبنان علی رغم تمام تهدیدات رژیم اسرائیل، به حملات خود علیه سایت‌ها و مکان‌های نظامی و همچنین شهر و شهرک‌های مختلف در شمال فلسطین اشغالی ادامه می‌دهد. اسرائیل اعلام کرده که نیرو‌های حزب الله باید از مناطق مجاور با فلسطین اشغالی فاصله بگیرند در غیر اینصورت تل آویو به کلیت لبنان حمله خواهد کرد. این در حالی است که بعید به نظر می‌رسد حزب الله لبنان به آنچه مطلوب صهیونیست‌ها است تن بدهد.

در این رابطه، به تازگی برخی منابع مدعی شده اند "اسرائیل کاتس" وزیر امور خارجه صهیونیست‌ها در گفتگو با همتای فرانسوی خود تاکید کرده که اگر حزب الله از مرز‌های مشترک با اسرائیل فاصله نگیرد، این رژیم راهی جز حمله به لبنان و ایجاد یک منطقه حائل، پیش روی خودش نمی‌بیند. در روز‌های گذشته اسرائیل جدا از بمباران مناطق مختلف در جنوب لبنان، کارزاری هدفمند از ترور فرماندهان حزب‌الله لبنان را نیز در دستورکار قرار داده است. موضوعی که با واکنش حزب الله همراه شده و این جنبش نیز به تناسب، حملات مختلف را به عمق اراضی اشغالی انجام داده است.

با این همه، مساله اصلی در این میان این است که چالش اصلی رژیم اشغالگر قدس با حزب الله لبنان، بیش از همه ناظر به اراده و اقدام این جنبش در تغییر بسیاری از معادلات در مناطق مجاور با مرز‌های لبنان و فلسطین‌اشغالی است. موضوعی که به تایید بسیاری از تحلیلگران و مقام‌های ارشد سابق رژیم اسرائیل نیز رسیده است. به طور خاص، ایهود اولمرت نخست وزیر اسبق رژیم اشغالگر قدس تاکید کرده که اسرائیل ابتکار عمل را در مناطق شمالی خود از دست داده و این حزب الله است که دستورکار‌های مطلوبش را به تل آویو تحمیل می‌کند.

البته که یکی از اصلی‌ترین برونداد‌های این موضوع این بوده که حملات مداوم حزب الله لبنان به مناطق شمالی فلسطین اشغالی سبب شده تا جو ناامنی در این مناطق، ته نشین شود و نوعی حس ناکارآمدی در رابطه با نهاد‌های نظامی اسرائیلی در ذهن صهیونیست‌های ساکن در فلسطین اشغالی شکل بگیرد. اسرائیل تقریبا هر آنچه می‌توانسته برای پایان دادن به حملات حزب الله لبنان به مناطق شمالی فلسطین اشغالی انجام داده است. با این حال برونداد تمامی تلاش‌ها و اقدامات آن، هیچ بوده است.

با تشدید تنش‌ها نیز حزب الله لبنان از حیث تسلیحات و تاکتیک‌های نظامی شگفتانه‌های جدیدی را رو می‌کند. این مساله خود چالش‌های جدی تری را برای رژیم اشغالگر قدس ایجاد کرده است.

مثلا در جریان یک حمله پهپادی اخیر از سوی حزب الله لبنان به مناطق شمالی فلسطین اشغالی و به طور خاص یک سایت نظامی صهیونیست ها، بیش از ۲۰ فرمانده نظامی اسرائیل کشته و مجروح شدند. موضوعی که سبب شد تا برخی کارشناسان نظامی در اراضی اشغالی از اشراف اطلاعاتی حزب الله به محل حضور نظامیان اسرائیلی و تشکیل جلسه از سوی آن‌ها ابراز شگفتی کنند.

با این همه، چالش اصلی رژیم اسرائیل در رابطه با حزب الله لبنان این است که پس از گذشت قریب به هفت ماه از جنگ غزه، این رژیم نه تنها نتوانسته به اهداف خود در باریکه غزه دست یابد، بلکه حتی در مواجهه و برخورد با حزب الله لبنان نیز ناتوان بوده و نتوانسته آرامش و امنیت روانی را به شهرک نشینان صهیونیست که ساکن شمال فلسطین اشغالی بوده اند و اکنون از خانه‌های خود فرار کرده اند، بازگرداند.

این معادله از حیث نظامی و اطلاعاتی نوعی سرشکستگی بزرگ برای رژیم اسرائیل به حساب می‌آید. اساسا همین رویکرد حزب الله لبنان نیز بوده که سبب شده تا بسیاری از معادلات بازدارندگی در شمال فلسطین‌ اشغالی تغییر کند. به نحوی که می‌بینیم بسیاری از چهره‌های نظامی و اطلاعاتی اسرائیلی و البته تحلیلگران نظامی این رژیم هشدار می‌دهند که آغاز یک جنگ فراگیر با حزب الله لبنان، می‌تواند جنگ غزه را به یک خاطره خوش برای صهیونیست‌ها تبدیل کند.

دلیل اصلی این موضوع نیز این است که زرادخانه موشکی و تسلیحاتی حزب الله لبنان، میزبان بیش از ۱۵۰ هزار موشک و انواع کلاس‌های پهپادی است. این جنبش به نیرو‌های ویژه و تکاوری نظیر گروه رضوان نیز مجهز است. حزب الله در سال‌های گذشته توانسته یگان‌های زرهی و پدافند هوایی را نیز تشکیل دهد. تمام این معادلات در صورت ماجراجویی بزرگ اسرائیل علیه لبنان می‌توانند سناریو‌های ناامید کننده‌ای را برای این رژیم نوید دهند.

دیگر خبرها

  • تحلیل فولاد ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • رای الیوم: نتانیاهو همه را فریب داده است
  • اتحاد ملت‌ها، انزوای صهیونیسم
  • رسانه اسرائیل : حزب الله یک هزار و ۵۰۰ موشک به اسرائیل شلیک کرده است
  • چالش اصلی اسرائیل با حزب الله لبنان چیست؟
  • ساخت آشپزخانه‌ به سبک مجلات دکوراسیون با هوش مصنوعی!
  • فرید مرجایی، تحلیل گر مسائل آمریکا و مقیم این کشور: جنبش دانشجویی سپهر غالب بر فضای سیاسی آمریکا را به چالش کشید/ شبکه های اجتماعی امپراطوری رسانه ای را زیر سوال بردند/ تظاهرات دانشجویی خط قرمز انتقاد از اسرائیل را شکسته است
  • اسرائیل از مقاومت فلسطینیان خسته شده است/جنبش دانشجویی شکل گرفته،برخلاف تصور صهیونیسم جهانی است
  • صهیونیسم «بت پوشالین» عصر جدید است
  • تحلیل روند بازار سهام در هفته‌ای که گذشت