Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-07@18:21:38 GMT

رأی الیوم: آیا محمود عباس قصد ترک کردن رام الله را دارد

تاریخ انتشار: ۹ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۵۹۶۵۴۹

رأی الیوم: آیا محمود عباس قصد ترک کردن رام الله را دارد

تهران-ایرنا- روزنامه رأی الیوم نوشت: محمود عباس رییس تشکیلات خودگردان فلسطین در قالب معامله قرن آمریکا احتمال دارد در آینده نزدیک رام الله مقر تشکیلات خودگردان فلسطین را ترک و در امان پایتخت اردن ساکن شود.

به گزارش امروز (دوشنبه) ایرنا، این روزنامه چاپ لندن در سرمقاله خود گزارش داد: طبق برخی خبرها عباس هم اکنون در حالت سرخوردگی به سر می برد و به اردن اعلام کرده که وی آماده بدترین گزینه ها از جمله اقامت در خارج از رام الله به دلایل مختلف از جمله به حاشیه راندن شدن در عرصه عربی و بین المللی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


این روزنامه افزود: انتظار می رود که اسرائیل تصمیم به دور کردن وی از رام الله داشته باشد تا مناطقی موسوم به منطقه (c) در کرانه باختری را که رژیم اسرائیل با ساخت شهرک های اشغال کرده به این رژیم الحاق کند و شهرهای فلسطینی با جمعیت های بالا نیز به خاک اردن می پیوندند، طرحی که در قالب پروژه آمریکایی موسوم به 'معامله قرن' بوده و در آن اردن به وطن جایگزین برای فلسطینیان تبدیل می شود و ساختار جمعیتی آن تغییر می کند.
رأی الیوم می نویسد: محمود عباس این روزها هیچ کاری نمی کند، تنها تهدید به متوقف کردن همکاری امنیتی با رژیم صهیونیستی و لغو پیمان اسلو کرده و در پایان نشست های شورای مرکزی تشکیلات خودگردان «تلوک» تهدید های توخالی می کند و هیچ پیشنهادی برای اجرایی کردن ارایه نمی کند.
«بنیامن نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی و دولت راستگرا و نژاد پرست آن هیچ جدیتی در تهدیدات عباس نمی بینند، چرا که به آنها عادت کرده اند و به خوبی می دانند که عباس در دفترش در رام الله محصور است و هیچ تأثیر واقعی در داخل و خارج فلسطین ندارد.
در این سرمقاله همچنین آمده، اگر خبرها درباره اینکه عباس برای اقامت در خارج از رام الله در خانه بزرگ خود در یکی از محله های امان پایتخت اردن که تحت مراقبت های ویژه قرار دارد آماده می شود، یاد آور سرگذشت «یحیی حموده» رئیس انتقالی سازمان آزادیبخش فلسطین است که جایگزین احمد الشقیری موسس آن پس از شکست سال 1967 بود و سناریو را برای انتقال ریاست این سازمان به «یاسر عرفات» که فرمانده مقاومت مسلح فلسطین بود، فراهم کرد، اما فرق اساسی در این مساله این است که حموده سازمان آزادیبخش را به مقاومت فلسطین تسلیم کرد اما عباس آن را به آینده ای مجهول تقدیم می کند.
رأی الیوم می افزاید، محمود عباس باید آمریکا و معامله قرن آن را تحریم می کرد، اما این مساله برعکس بوده و تعویق اتخاذ موضع مقاومت در برابر آن و حمایت آمریکا و اسرائیل و متحدانش از این طرح، اجرای معامله قرن را کم کم ممکن ساخته و آن را به عنوان عمل انجام شده تحمیل می کند، اما کسی که می خواهد به مساله فلسطین خیانت نکند باید در اسرع وقت پیش از اعلام جزئیات آن و شروع به اجرای آن به اردوگاه مواجهه با آن بپیوندد.
خاورم**9366**1275

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سياسي محمود عباس تشكيلات خودگردان اردن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۹۶۵۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمایت از ستمدیدگان توصیه صریح دین اسلام است

شیخ محمود، مدرس دانشگاه و امام مسجد نور شهر آروا در اوگاندا در گفتگو با خبرگزاری تقریب دوستی و وحدت قلوب را مبنا و پایه اسلام و نقطه اتصال ملت های مسلمان خواند و بیان داشت: اگرچه وجود افکار متفاوت و گرایش های متضاد در میان ملت های مسلمان امری طبیعی است اما همه اندیشمندان و فعالان مذهبی باید ذیل هدف بزرگ تری که مصلحت حفظ دین اسلام را در نظر دارد، این تفاوت ها را نادیده بگیرند و با حس برادری به سمت هدف مشترک حرکت کنند. این نزدیکی تنها در صورتی ممکن می شود که هر یک از گروهها نگاه برتر و سلطه طلبانه ای بر دیگری نداشته باشد بلکه باید نگاه اصلی آنها، جلوگیری از ادامه ظلم و تفرقه افکنی دشمنان باشد و از ارزش های متعالی اسلام محافظت کنند.

او به ریشه های تمدن اسلامی که فرهنگ فکری مشترکی را به ملت های مسلمان حاکم کرده است، اشاره کرد و افزود: ملت های مسلمان اشتراکات فرهنگی بسیاری دارند که آنها را به هم نزدیک می کند و هدف از پیگیری تقریب مذاهب، دستیابی به ظرفیت های قابل اجرا برای افزایش توانمندی و قدرت ملت های مسلمان است.  

شیخ محمود به تحولات منطقه خاورمیانه اشاره کرد و افزود: جنگ خشونت باری که در بیش از 7 ماه گذشته میان اسرائیل و فلسطین روی داده و به شهادت هزاران نفر از مردم مسلمان فلسطینی منجر شده، نشان می دهد کشورهای اسلامی باید یک سازکار عملی برای ایجاد وحدت را در دستور کار قرار دهند و و به طور عملی وارد میدان عمل شده و به حمایت از مردم مسلمان فلسطین بپردازند.

او با بیان اینکه دستور صریح دین اسلام دوری مسلمانان از جنگ‌ بوده است اما وقتی مساله ستمدیدگان در میان باشد، حمایت از آنها ضروری است، ادامه داد: با وجود اتفاقات تاسف بار در غزه برخی از دولت های اسلامی همچنان همکاری های اقتصادی خود را با اسرائیل ادامه می دهند و نتیجه آن این شده که اسرائیل در جنگ غزه فرصت بیشتری برای ادامه جنگ خشونت بار خود به دست آورده است. بنابراین در حالی که همه دولت های مسلمان باید از اسرائیل دوری کنند و بنا به توصیه اسلام نباید با دشمنان در زمینه مسائل اساسی جهان اسلام رابطه برقرار می کردند، این دستور را نادیده گرفتند که حاصل آن امروز در حوادث فلسطین نمایان شد.

شیخ محمود همچنین افزود ضروری است که کشورهای مسلمان با درس آموزی از اقدامات گذشته در کنار یکدیگر بایستند، یک جبهه قوی تشکیل دهند و توجه خود را معطوف به حل و فصل مناقشه تاریخی در سرزمین فلسطین نمایند.  

دیگر خبرها

  • طرح تل‌آویو برای تبدیل غزه به مکانی غیرقابل سکونت
  • حزب الله هزار و ۵۰۰ موشک به اسرائیل شلیک کرده است
  • چالش اصلی اسرائیل با حزب الله لبنان چیست؟
  • حمایت از ستمدیدگان توصیه صریح دین اسلام است
  • مواضع رژیم صهیونیستی زیر آتش سنگین رزمندگان حزب‌الله
  • مواضع رژیم صهیونیستی زیر آتش سنگین حزب‌الله
  • حمله جدید حزب الله به سرزمین های آشغالی و بلندی های جولان با ده‌ها موشک
  • شلیک ۵۰ موشک از جنوب لبنان به الجلیل در موج جدید حملات حزب الله
  • حزب الله مسئولیت حمله موشکی به «کریات شمونه» را به عهده گرفت
  • اسرائیل حومه «ناقوره» را بمباران کرد