Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - آژانس امداد و کاريابي آوارگان فلسطيني(آنروا) در سال 1949 با هدف ارائه خدمات ضروري به بيش از سه ميليون آواره فلسطيني از مجموع پنج ميليون آواره اي که اسامي آنها در اراضي اشغالي فلسطين، اردن، لبنان و سوريه ثبت شده بود، شکل گرفت.
«کاظم ناصر» نويسنده فلسطيني در اين باره در مقاله اي که در روزنامه رأي اليوم منتشر شد، مي نويسد، آموزش، خدمات بهداشتي، امدادرساني و حمايت اجتماعي از بيش از سه ميليون آواره فلسطيني، وظايف آنروا بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


آنروا در تامين بودجه خود به کمک هاي کشورهاي عضو سازمان ملل به ويژه آمريکا، تکيه داشته است، اما به دنبال تصميم «دونالد ترامپ» رييس جمهوري آمريکا براي کاهش کمک 360 ميليون دلاري آمريکا به آنروا و ارائه فقط 60 ميليون دلار، اين آژانس دچار بحران مالي شديدي شد که بر خدمات آن به ويژه بر بخش آموزش، تاثير منفي داشته است.
«پير کرينبول» کميسر عالي آنروا پس از اعلام آغاز سال جديد تحصيلي 2018 – 2019 در مدارس وابسته به آنروا، اظهار داشت: آنروا با کمبود شديد منابع مالي مواجه است و خطر آن را تهديد مي کند، زيرا اين آژانس بر اساس بودجه موجود، فقط مي تواند تا پايان ماه سپتامبر، برنامه هاي خود را اجرا کند و به 217 ميليون دلار ديگر نيازمند است.
به گفته کرينبول، اين رقم نه فقط به بازگشايي مدارس اختصاص دارد بلکه تضميني براي ادامه فعاليت آنروا تا پايان امسال است؛ از اين رو اين آژانس تصميم دارد تا براي کاهش هزينه ها، ارائه خدمات به حدود يک هزار کارمند خود را که 250 نفر از آنان در اراضي اشغالي فلسطين همراه با آنروا همکاري دارند، متوقف کند.
بهانه آمريکا براي کاهش کمک به آنروا
بهانه رييس جمهور آمريکا براي کاهش کمک هاي کشورش به آنروا و تشکيلات خودگردان فلسطين اين بوده است که فلسطينيان به آمريکا احترام نمي گذارند و براي دستيابي به توافق صلح، با اسرائيل همکاري نمي کنند.
ترامپ از اين حقيقت آگاه است که اسرائيل به دنبال صلح نيست و تصميم وي براي کاهش کمک هاي مالي به آنروا و تشکيلات خودگردان فلسطين، برنامه اي از پيش برنامه ريزي شده، بوده است که با هماهنگي کامل ميان تل آويو با واشنگتن و با احجاف در حق فلسطينيان، اجرا شده است و بر خلاف ادعاي آمريکا، خدمت به صلح نيست.
مجله آمريکايي فارين پليسي در شماره روز 2018/7/8 خود مي نويسد، «جرد کوشنر» مشاور و داماد ترامپ، براي حذف موضوع آوارگان فلسطيني از ميز مذاکرات سازش، تلاش کرد تا فعاليت آنروا متوقف شود.
فارين پليسي مضمون نامه اي از کوشنر خطاب به برخي از مسوولان ارشد آمريکايي از جمله، «مايک پمپئو» وزير امور خارجه، «جيسون گرينبلات» نماينده صلح ترامپ در خاورميانه و «جان بولتون» مشاور امنيت ملي آمريکا را منتشر کرد که در آن بر ضرورت تلاش براي توقف فعاليت آنروا تاکيد شده است.
کوشنر در اين نامه مي نويسد، آنروا آژانسي فاسد و ناکارآمد است که به صلح کمکي نکرده و وضعيت موجود را حفظ مي کند و بر اين اساس، هدف ما نمي تواند ادامه امور به اين شيوه باشد.
«جان بولتون» مشاور امنيت ملي ترامپ نيز هفته گذشته در سفر به اراضي اشغالي فلسطين، اظهار داشت: آنروا ابزاري شکست خورده است که در رابطه با وضعيت آوارگان، قانون بين المللي را نقض مي کند و آمريکا براي کاهش بودجه اين آژانس، بسيار دير تصميم گيري کرده است.
حمايت نتانياهو از از توقف کمک هاي آنروا به جنبش حماس
«بنيامين نتانياهو» نخست وزير رژيم صهيونيستي نيز ضمن حمايت از توقف کمک هاي آنروا به جنبش حماس، اظهار داشت: آنروا سبب ادامه مشکلات آوارگان فلسطيني و تداوم ديدگاه «حق بازگشت» است که هدف از آن نابودي دولت اسرائيل است؛ از اين رو آنروا بايد از ميان برداشته شود.
کوشنر، گرينبلات و در صدر آنها ترامپ و نيز نتانياهو مي توانند با عرب ها و مسلمانانِ ذليل و شکست خورده، به هر شکل که بخواهند، رفتار کنند.
اين افراد به عنوان بخشي از طرح خود براي پايان دادن به وضعيت آوارگان فلسطيني و حذف مساله آوارگان و حق بازگشت آنها، از ميز مذاکرات سازش و در راستاي اجراي طرح «معامله قرن»، به دنبال از ميان بردن آنروا هستند.
کشورهاي عربي براي کمک مالي به آنروا و حمايت از آن براي ادامه فعاليت و ارائه خدمات به آوارگان فلسطيني، چه اقداماتي انجام داده اند؟
ثروتمندان عرب براي محافظت از نظام کشورهاي خود، صدها ميليارد دلار به آمريکا و براي هزينه تسليحات نظامي، پرداخت مي کنند.
حتي برخي از سران عربي، براي خريد يک فروند هواپيماي اختصاصي و يا سفر به اروپا و آمريکا، صدها ميليون دلار مي پردازند، اما حاضر نيستند براي نجات آنروا و به بن بست کشاندن اقدامات آمريکا و اسرائيل عليه اين آژانس 250 ميليون دلار هزينه کنند.
اگر شرايط کنوني ادامه يابد، انتظار مي رود که حکام کشورهاي عربي، مردم خود را به سمت نکبت هايي جديد و بسيار خطرناک تر از نکبت فلسطين، سوق دهند.
مترجم: زهرا محب احمدي
116/110

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۲۹۶۲۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدارها نسبت به فاجعه پزشکی بی‌سابقه در غزه

وزارت بهداشت فلسطین نسبت به یک فاجعه پزشکی بی‌سابقه در نوار غزه بعد از هفت ماه از حملات ویرانگر رژیم صهیونیستی علیه مراکز پزشکی هشدار داد.

به گزارش ایسنا، وزارت بهداشت فلسطین اعلام کرد: نوار غزه شاهد فاجعه پزشکی بی سابقه‌ای به دلیل هفت ماه تجاوز رژیم صهیونیستی به غزه و حملات این رژیم علیه مراکز درمانی است.

به نقل از سما، این وزارتخانه هشدار داد: اگر رژیم صهیونیستی تهدیدات خود را درباره حمله به رفح عملی کند احتمالا کشتار جمعی رخ خواهد داد.

وزارت بهداشت فلسطین تاکید کرد: حمله رژیم صهیونیستی به غزه موجب از کار افتادن ۳۲ بیمارستان و ۵۳ مرکز پزشکی در غزه و انهدام ۱۳۰ آمبولانس شده است. در تعدادی از بیمارستان‌هایی که به صورت جزئی فعالیت می‌کنند میزان استفاده از تخت‌ها به بیشتر از ۲۵۰ درصد رسیده است.

از سوی دیگر سیندی مک‌کین، مدیر اجرایی برنامه جهانی غذا گفت: گرسنگی و قحطی گسترده‌ای در شمال غزه وجود دارد که در جنوب غزه نیز گسترش خواهد یافت. ما امیدواریم که طرف‌های درگیر هرچه زودتر به توافقی برای آتش بس در غزه دست یابند.

وی گفت: زمانی که چنین جنگ‌هایی رخ می‌دهد و چنین اتفاقاتی در این جنگ می‌افتد قحطی نیز ایجاد می‌شود. چیزی که ما می‌خواهیم توقف جنگ و تسهیل ورود کمک‌های بشردوستانه به غزه است.

از سوی دیگر آژانس امدادرسانی به آوارگان فلسطینی (آنروا) در بیانیه‌ای اعلام کرد: کودکان غزه با سطح مخربی از تنش روبرو هستند. تیم آنروا برای کاهش تاثیر جنگ بر کودکان و کاستن از ترس آنها تلاش می‌کند. ما باید از حال و آینده این کودکان حمایت کنیم.

آنروا مجددا بر لزوم توقف جنگ در غزه تاکید کرد.

به رغم صدور قطعنامه‌ای از سوی شورای امنیت درباره توقف فوری جنگ غزه و حکم دیوان بین‌المللی دادگستری درباره لزوم اتخاذ اقداماتی از سوی رژیم اشغالگر برای ممانعت از نسل کشی در غزه این رژیم همچنان به جنگ خود علیه غزه ادامه می‌دهد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • درگیری شدید مقاومت فلسطین و ارتش اسرائیل در شرق رفح/ شمار شهدای غزه به ۳۴ هزار و ۷۸۹ نفر رسید
  • وضعیت بحرانی آخرین پناهگاه آوارگان فلسطینی در رفح زیر آتش+ عکس
  • هشدار آنروا درباره حمله اسرائیل: رفح را ترک نخواهیم کرد
  • مختصات نظم جدید منطقه
  • غرق شدن چادرهای آوارگان فلسطینی در آب باران
  • طرح یکجانبه فرانسه برای آتش‌بس در مرز لبنان و اراضی اشغالی
  • آنروا: درگیری در غزه «جنگ علیه زنان» است
  • هشدارها نسبت به فاجعه پزشکی بی‌سابقه در غزه
  • چگونگی شکل‌گیری جنبش دانشجویی همبستگی با فلسطین از ۱۰۰ سال پیش در آمریکا
  • هدف اعتراضات دانشجویان در جهان تمرکز بر جنایات اسرائیل در غزه است