Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - پارس تودي - اسرائيل با جعل حقيقت درباره قدس و ايجاد تاريخ جديد درباره آن، سعي در پيشبرد اهداف استعماري خود داشته است، اما اسناد و آرشيو فلسطين و اسناد مربوط به دوران عثماني و همچنين اسناد بريتانيايي، همگي بيانگر دروغ بودن ادعاهاي اين رژيم است.
«علي محسن حميد» نويسنده يمني و نماينده سابق اتحاديه عرب در هند و بريتانيا در مقاله اي در روزنامه «الراي اليوم» مي نويسد، پيش از اين نيز جنبش جهاني صهيونيسم درباره حق يهوديان در فلسطين دروغ پردازي کرده بود و اسرائيل نيز امروز همين شيوه را در پيش گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


اسرائيل حتي دين يهود را صهيونيستي کرده و ادعاهاي اين رژيم درباره قدس، فقط افسانه هايي است که سران اين رژيم از آن حمايت مي کنند.
در اين مقاله به بررسي مجموعه ادعاهاي دروغين اسرائيل درباره قدس پرداخته شده است:
1) دروغ پردازي درباره يهودي بودن قدس؛ جنبش جهاني صهيونيسم تاکنون به اندازه «بنيامين نتانياهو» نخست وزير و جناح راست و نژادپرست رژيم صهيونيستي، مدعي نشده است که يهوديان اکثريت جمعيت قدس را تشکيل مي دهند.
بنيامين نتانياهو نخست وزير رژيم صهيونيستيدرباره دروغ بودن اين ادعاي اسرائيل بايد گفت، در نخستين کنفرانس صهيونيستي که در سال 1897 در شهر بازل سوييس برگزار شد به هيچ عنوان به قدس اشاره اي نشده است.
در برنامه جنبش جهاني صهيونيسم براي استعمار فلسطين که به برنامه بازل معروف است، هيچ اشاره اي به قدس نشده و حتي کلمه اي درباره آن بيان نشده است.
در سخنراني مشهور «تئودور هرتزل» پايه گذار جنبش جهاني صهيونيسم که روز سوم سپتامبر 1897 درباره فلسطين ايراد شد و در آن گفته بود، دولت يهودي در بازل تاسيس شده است، هيچ اشاره اي به قدس نشده است.
هرتزل در نخستين سفر خود به فلسطين در سال 1898 مشاهده کرد که در اين منطقه نيم ميليون فلسطيني و پنجاه هزار يهودي زندگي مي کنند که بيشتر اين يهوديان در «يافا» و برخي نيز در 18 شهرک زندگي مي کردند و هيچ بحثي درباره چشم اندازهاي سياسي يهوديان در قدس مطرح نبوده است.
«حاييم وايزمن» نيز در خاطرات خود، با اشاره به سفرش به قدس در سال 1918، درباره در اقليت بودن يهوديان در اين شهر، ابراز ناخرسندي کرده بود.
وايزمن در اين باره مي نويسد:
"اوضاع در قدس بسيار ناراحت کننده است! اين شهر پر از مناره، گنبد مساجد و کليسا است که نشان مي دهد قدس يهودي نيست. تعداد جوانان يهودي در قدس اندک است و چهره هاي افراد مسن هم وحشتزده است."
ازسوي ديگر در اعلاميه بالفور (پايه گذار رژيم اشغالگر اسرائيل) نيز به قدس پرداخته نشده است.
اعلاميه بالفوراسرائيل در روز 14 ماه مه 1948 در تل آويو اعلام موجوديت کرد و درباره پايتختي قدس نيز سخني به ميان نيامد.
به دنبال اعلام موجوديت اسرائيل، اين رژيم اعلام کرد که همه شهروندان اسرائيل از حقوق مساوي برخوردار خواهند بود، اما امروز اقدامات رژيم اسرائيل عليه فلسطينيان، مانند ساخت شهرک هاي صهيونيست نشين، سرکوب و انکار حقوق فلسطينيان با همه ادعاهاي اين رژيم مانند رعايت عدالت و مساوات ميان شهروندان بدون در نظر گرفتن نژاد، دين و قوميت افراد، تناقض دارد.
2 ) دلايل دروغ بودن ادعاي اسرائيل درباره قدس؛ در ابتداي قرن بيستم ميلادي، بريتانيا با مهاجرت يهوديان از اروپا به اين کشور، به شدت مخالف بود؛ پس از مناقشه و بررسي طولاني، پارلمان بريتانيا در سال 1905 قانون بيگانگان را تصويب کرد که براساس آن، مهاجرت يهوديان به بريتانيا محدود شد.
پيش از صدور اعلاميه بالفور، بريتانيا کوشيد تا از شر يهوديان خلاص شود و پيشنهاد داد تا آنها در جايي غير از فلسطين کشوري داشته باشند و هرتزل نيز با اين پيشنهاد موافقت کرد که اين مساله بيانگر ارتباط ضعيف يهوديان با فلسطين و قدس بوده است.
جنبش جهاني صهيونيسم با اسکان يهوديان در يکي از چهار کشور و منطقه يعني آرژانتين، اوگاندا، کنيا و منطقه العريش مصر، موافقت کرده بود و همانطور که مي بينيم، در هيچ يک از اين کشورها «قدس» وجود نداشته است.
از نظر هرتزل، آرژانتين کشوري بسيار مطلوب بوده است؛ وي درباره آن مي نويسد:
"آرژانتين يکي از کشورهاي حاصلخيز در جهان است و به سود آرژانتين خواهد بود تا بخشي از اراضي خود را به يهوديان واگذار کند."
در سال 1902، هرتزل با پيشنهاد «آرتور نويل چمبرلين» Arthur Neville Chamberlain نخست وزير بريتانيا مبني بر ايجاد مستعمره اي موقت در العريش موافقت کرد.
در اين رابطه «تئودور هرتزل» هياتي را براي بررسي العريش، به اين منطقه فرستاد، اما گزارش اين هيات درباره هزينه بالاي پمپاژ آب کشاورزي از نيل، نااميد کننده بود.
مساله آب و همچنين مخالفت مصر، مانع از استعمار العريش شد.
هرتزل، پايه گذار جنبش جهاني صهيونيسم، در سال 1904 با اسکان يهوديان در کنيا موافقت کرد، مشروط به آن که وضعيت منطقه بررسي شود و زميني که قرار بود بريتانيا به جنبش صهيونيسم واگذار کند، پنج هزار مايل مربع در منطقه «اواشين جيشو» Uashin Gishu Plateau بود.
اما جنگ جهاني اول فرصت مناسبي براي يهوديان بود و کمک هاي انساني و نظامي آنها به متحدان خود و و به دنبال آن، پيشنهاد وايزمن، نقش مهمي در مطرح کردن فلسطين به عنوان مکاني براي حل مشکل يهوديان و اسکان آنها در خارج از اروپاي ضد يهود داشته است؛ چنانچه اسکان يهوديان در اروپا و همزيستي اروپاييان با آنها ناممکن بود.
جنگ جهاني اولافراد بسياري معتقد بودند که فلسطينيان، استعمار سرزمين خود را نخواهند پذيرفت.
يکي از اين افراد، «احد هاعام» بود.
وي پس از نخستين سفر خود به فلسطين در سال 1892، هشدار داد، گفتن اين موضوع که ساکنان فلسطين صحرانشين و وحشي هستند، عقيده اي اشتباه است و اين مردمان، به آساني سرزمين خود را واگذار نخواهند کرد.
فلسطينيان، استعمار سرزمين خود را نخواهند پذيرفت3) نظام خاص حاکم برقدس؛ قطعنامه 181 سال 1947 مجمع عمومي سازمان ملل متحد، نظام ويژه اي را براي قدس رقم زد که با وجود اجرا نشدن اين قطعنامه به سبب اقدامات غيرقانوني اسرائيل در انتقال پايتخت خود به غرب قدس و سکوت کشورهاي عربي در مقابل اين اقدامات، همچنان اين نظام مورد احترام همه کشورهاست.
يکي از نشانه هاي احترام کشورها به نظام خاص قدس، به رسميت شناخته نشدن اقدامات غيرقانوني اسرائيل در معرفي قدس غربي به عنوان پايتخت اسرائيل و فعاليت سفارتخانه هاي مختلف در تل آويو است و تاکنون آمريکا نيز از جمله اين کشورها بوده است.
به عنوان مثال اگر يک آمريکايي در قدس غربي متولد شود، محل تولد وي در گواهي ولادت و يا گذرنامه اش، به جاي اسرائيل، قدس ثبت مي شود.
مرگ بر اسراييل4) درخواست نادرست اسرائيل؛ تاريخ روابط ديپلماتيک به ياد ندارد که کشورهاي عادي، خواستار به رسميت شناختن پايتخت خود شوند؛ اما رفتار اسرائيل در ميان کشورهاي جهان بي سابقه بوده و با اصول و سنت هاي ديپلماتيک نيز مغاير بوده است.
اسرائيل، به عنوان رژيمي منحرف در جهان که به نقض قانون بين الملل عادت کرده، از کشورهاي مختلف خواسته است تا قدس را به عنوان پايتخت اين رژيم به رسميت بشناسند و اين درحالي است که آمريکا نيز در نقض قانون بين المللي، اسرائيل را همراهي مي کند.
5) عرب بودن قدس؛ قدس و فلسطين سرزميني عربي هستند و تا سال 1948 و شکست عرب ها در جنگ با اسرائيل، زبان عربي به عنوان زبان مادر در طول تاريخ فلسطين مورد استفاده قرار مي گرفته است، اما پس از سال 1948 زبان عبري به عنوان دومين زبان رسمي مورد استفاده قرار گرفت.
اسناد مربوط به اراضي، املاک، جمعيت، فعاليت هاي اقتصادي، سازمان ها، شهرها، خيابان ها، کوه ها و دشت ها، بيابان ها و ... همه به زبان عربي نوشته شده بود.
تا سال 1950 زبان روسي، زبان رسمي اسرائيل بود و يهوديان در قدس در حاشيه قرار داشتند.
«وليد الخالدي» مورخ فلسطيني در اين باره مي گويد، تا پيش از سال 1948، يهوديان 15 درصد از جمعيت غرب قدس و 2 درصد از جمعيت شرق قدس را تشکيل مي دادند.
آيا دليلي محکم تر از اين مساله وجود دارد که قدس به عرب ها تعلق دارد؟
مترجم: محب احمدي
113/116

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۲۱۴۶۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اگر آمریکا نبود اشغالگری اسرائیل در ۷ اکتبر پایان یافته بود

به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر موسی ابومرزوق مسئول دفتر روابط بین الملل جنبش حماس در گفت و گو با شبکه تلویزیونی الاقصی تاکید کرد که ما با برنامه‌هایی مواجه هستیم که تمامی ملت فلسطین با وجود اختلاف در دستورالعمل‌ها باید در مورد آن به بحث و تبادل نظر بپردازند.

وی با اشاره به نشست گروه‌های مختلف فلسطینی که قرار است در چین برگزار شود، ابراز امیدواری کرد که این نشست به پایان شکاف میان این گروه‌ها منجر شود.

ابومرزوق با تاکید بر اینکه آمریکا با تمامی امکانات خود از اسرائیل حمایت می‌کند، خاطرنشان کرد که در دنیا برخی کانون‌های دیگر قدرت وجود دارد که ما به دنبال برقراری ارتباط با آنها هستیم.

وی با اشاره به اینکه آمریکا و رژیم صهیونیستی در ابتدای عملیات طوفان الاقصی تمام تلاش و مناسبات خود با کشورهای جهان را برای محکوم کردن حماس به کار گرفتند، ابراز داشت که میزان تخریب گسترده‌ای که در نوار غزه به وقوع پیوسته، در هیچ جنگی سابقه نداشته و همین موضوع باعث شده همه دنیا ضد اسرائیل به پا خیزند.

این عضو ارشد حماس اعلام کرد که شورای امنیت با مصوبه الزام آور خود نتوانست اسرائیل را متوقف کند، چرا که با سدی به نام آمریکا مواجه شد. اشغالگران چهره واقعی خود را در نسل‌کشی غزه نشان دادند و همین موضوع باعث شد دنیا در کنار ملت فلسطین قرار گیرد.

وی رژیم صهیونیستی را «خانه عنکبوت» توصیف کرده و گفت که این رژیم قدرت ایستادگی در برابر پایداری ملت ما را ندارد، ملت فلسطین در داخل مرزهای تاریخی خود حضور دارد و آینده فلسطین برای ملت فلسطین است.

ابومرزوق به جنبش دانشجویی صورت گرفته در آمریکا و دیگر کشورهای جهان اشاره و تاکید کرد که دنیا چهره واقعی اسرائیل را شناخته است. وی ادامه داد: بیش از ۸۵ هزار تن از بمب‌های آمریکایی بر روی مردم غزه ریخته شده است، اما ملت ما همچنان به اراضی خود پایبند است. در روز ۷ اکتبر اگر آمریکا و کشورهای غربی مداخله نمی‌کردند، اسرائیل شکست خورده بود و اشغالگری به پایان می رسید. با این وجود دشمن نتوانسته به هیچ یک از اهداف خود دست پیدا کند و حتی یک اسیر را [در عملیات نظامی] آزاد کند.

این عضو ارشد حماس با اشاره به اینکه شکست حماس یکی از اهداف اعلام شده دشمن بود، تاکید کرد که اتفاقی که رخ داده این است که امت عربی و اسلامی به شکل بی‌سابقه‌ای به حمایت از این جنبش پرداخته‌اند.

وی همچنین به تهدید رژیم صهیونیستی مبنی بر آغاز حمله به رفح پرداخته و گفت که اسرائیل از ورود به رفح می‌ترسد، چرا که در آنجا نیز دستاوردی جز شکست نخواهد داشت و چهره آن بیش از پیش رسوا خواهد شد. پیروزی در راه است و ما به وضوح پیروزی را مشاهده می‌کنیم.

این شخصیت فلسطینی با تاکید بر اطمینان نسبت به پیروزی، ابراز داشت که سرکردگان رژیم صهیونیستی دچار شکاف و اختلاف شده و به دنبال منافع ویژه خود هستند. سران اشغالگر به شکست در برابر حماس اذعان کرده‌اند اما نتانیاهو همچنان لجاجت به خرج می‌دهد. دولت آمریکا نیز مواضع خود را مبتنی بر منافع انتخاباتی خود دنبال می‌کند، لذا اظهارات متناقضی را طرح می‌کند.

وی در پایان خاطرنشان کرد هرگونه توافقی باید متضمن آتش‌بس دائمی باشد و حماس در تلاش است تا روسیه و ترکیه و چین را به عنوان تضمین کننده‌های توافق وارد عرصه کند.

کد خبر 6097790

دیگر خبرها

  • یهودیان پرچم اسرائیل را وسط آمریکا پاره کردند+ فیلم
  • حماس با پیشنهاد آتش بس موافقت کرد/ کابینۀ جنگ اسرائیل حمله به رفح را تصویب کرد!/ آمریکا: در حال بررسی پاسخ حماس هستیم
  • هیأت مذاکره‌کننده تل‌آویو در حال بررسی پاسخ حماس است
  • تحصن دانشجویان ایتالیا در همبستگی با فلسطین+ فیلم
  • اگر آمریکا نبود اشغالگری اسرائیل در ۷ اکتبر پایان یافته بود
  • ۳ دروغ بزرگ درباره تظاهرات دانشجویی در آمریکا
  • پس لرزه های خطرناک جنگ غزه در جهان؛ آیا زندگی یهودیان در غرب غیرممکن می شود؟
  • پاسخ کوبنده دبیرکل جنبش "ابتکار ملی فلسطین" به جانبداری مجری بی‌بی‌سی در دفاع از اسرائیل (فیلم)
  • نائومی کلاین: صهیونیسم «بت پوشالین» عصر جدید است
  • صهیونیسم «بت پوشالین» عصر جدید است