Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران- ایرنا- پایگاه خبری «فلسطین الیوم» فاش کرد که ' سلمان بن عبدالعزیز' پادشاه سعودی در دیدار اخیرش با «محمود عباس» رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین در ریاض، در چارچوب سیاست های عربستان در عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی از وی خواسته تا جنبش مقاومت اسلامی (حماس) را تحت فشار قرار دهد.

به گزارش روز شنبه ایرنا به نقل از این پایگاه فلسطینی ،سلمان بن عبدالعزیز به محمود عباس اعلام کرده تنها در صورتی حاضر است بخشی از حقوق کارمندان تشکیلات خودگردان فلسطین را بپردازد که او حماس را به فاصله گرفتن از ایران و حزب الله وادارکند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


این پایگاه خبری فلسطینی افزود: عباس در پاسخ به پادشاه عرستان گفته ریاض باید مصر را وادار سازد تا حماس را مجبور کند به آتش بس طولانی مدت با اسرائیل پایبند باشد.
روزنامه فرامنطقه ای رای الیوم نیز در روزهای گذشته نوشت:عربستان، محمود عباس را تحت فشار قرار داده که یا معامله بزرگ ' دونالد ترامپ' رئیس جمهوری آمریکا در خصوص تحقق صلح در خاورمیانه را که از آن به معامله قرن یاد می‌شود، بپذیرد و یا استعفا کند.
«جرد کوشنر» داماد و مشاور دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا و «جیسون گرینبلات» فرستاده ویژه صلح خاورمیانه یک هفته قبل از سفر محمود عباس به طور محرمانه به ریاض رفته بودند و ولی‌عهد سعودی برخی بندهای این معامله را برای عباس نیز فاش کرد.
این روزنامه افزود:از سرگیری کامل هماهنگی امنیتی تشکیلات خودگردان با رژیم صهیونیستی در پی سفر محمود عباس به ریاض و فشارها بر تشکیلات خودگردان برای پذیرش طرح عادی سازی روابط اعراب و اسرائیل، مساله فلسطین را در بزنگاه حساسی قرار داده است.
رای الیوم با بیان اینکه ریاض در صدد همسو کردن عباس با خود بر ضد ایران و حزب الله است، نوشت: آنچه سعودی ها را به ارتباط با محمود عباس تشویق می کند، تاکید رئیس تشکیلات خودگردان بر این است که اجازه نخواهد داد یک حزب الله دیگر در نوار غزه شکل بگیرد.
به نوشته این روزنامه فرامنطقه ای، سعودی ها بر این باورند که محمود عباس می تواند هم پیمان مناسبی برای آنها باشد چرا که دشمنانش در نوارغزه یعنی همان جنبش مقاومت اسلامی (حماس) روابط مستحکمی با ایران داشته و اخیرا هیئت های حماس چندین بار به تهران سفر کرده اند.
خاورم**9366** 1324
مترم:صغری رحیمی // انتشار دهنده: فردین پازوکی

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۷۸۵۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمایت از ستمدیدگان توصیه صریح دین اسلام است

شیخ محمود، مدرس دانشگاه و امام مسجد نور شهر آروا در اوگاندا در گفتگو با خبرگزاری تقریب دوستی و وحدت قلوب را مبنا و پایه اسلام و نقطه اتصال ملت های مسلمان خواند و بیان داشت: اگرچه وجود افکار متفاوت و گرایش های متضاد در میان ملت های مسلمان امری طبیعی است اما همه اندیشمندان و فعالان مذهبی باید ذیل هدف بزرگ تری که مصلحت حفظ دین اسلام را در نظر دارد، این تفاوت ها را نادیده بگیرند و با حس برادری به سمت هدف مشترک حرکت کنند. این نزدیکی تنها در صورتی ممکن می شود که هر یک از گروهها نگاه برتر و سلطه طلبانه ای بر دیگری نداشته باشد بلکه باید نگاه اصلی آنها، جلوگیری از ادامه ظلم و تفرقه افکنی دشمنان باشد و از ارزش های متعالی اسلام محافظت کنند.

او به ریشه های تمدن اسلامی که فرهنگ فکری مشترکی را به ملت های مسلمان حاکم کرده است، اشاره کرد و افزود: ملت های مسلمان اشتراکات فرهنگی بسیاری دارند که آنها را به هم نزدیک می کند و هدف از پیگیری تقریب مذاهب، دستیابی به ظرفیت های قابل اجرا برای افزایش توانمندی و قدرت ملت های مسلمان است.  

شیخ محمود به تحولات منطقه خاورمیانه اشاره کرد و افزود: جنگ خشونت باری که در بیش از 7 ماه گذشته میان اسرائیل و فلسطین روی داده و به شهادت هزاران نفر از مردم مسلمان فلسطینی منجر شده، نشان می دهد کشورهای اسلامی باید یک سازکار عملی برای ایجاد وحدت را در دستور کار قرار دهند و و به طور عملی وارد میدان عمل شده و به حمایت از مردم مسلمان فلسطین بپردازند.

او با بیان اینکه دستور صریح دین اسلام دوری مسلمانان از جنگ‌ بوده است اما وقتی مساله ستمدیدگان در میان باشد، حمایت از آنها ضروری است، ادامه داد: با وجود اتفاقات تاسف بار در غزه برخی از دولت های اسلامی همچنان همکاری های اقتصادی خود را با اسرائیل ادامه می دهند و نتیجه آن این شده که اسرائیل در جنگ غزه فرصت بیشتری برای ادامه جنگ خشونت بار خود به دست آورده است. بنابراین در حالی که همه دولت های مسلمان باید از اسرائیل دوری کنند و بنا به توصیه اسلام نباید با دشمنان در زمینه مسائل اساسی جهان اسلام رابطه برقرار می کردند، این دستور را نادیده گرفتند که حاصل آن امروز در حوادث فلسطین نمایان شد.

شیخ محمود همچنین افزود ضروری است که کشورهای مسلمان با درس آموزی از اقدامات گذشته در کنار یکدیگر بایستند، یک جبهه قوی تشکیل دهند و توجه خود را معطوف به حل و فصل مناقشه تاریخی در سرزمین فلسطین نمایند.  

دیگر خبرها

  • آیا عادی سازی روابط ریاض و تل آویو قریب الوقوع است؟
  • گزینه‌های آمریکا در برابر بلندپروازی‌های اتمی عربستان
  • رای الیوم: نتانیاهو همه را فریب داده است
  • جلوگیری تشکیلات خودگردان برای آزادی اسیر فلسطینی
  • حمایت از ستمدیدگان توصیه صریح دین اسلام است
  • فروش نسخه‌های جدید اف-۱۵ آمریکایی به عربستان؟!
  • آمریکا به دنبال فروش نسخه‌های جدید اف-۱۵ به عربستان است
  • نگاهی به توافق امنیتی جدید عربستان و آمریکا/ واشنگتن و ریاض در انتظار چراغ سبز اسرائیل
  • سالیوان: توافق دفاعی آمریکا با عربستان بدون رابطه ریاض با اسرائیل امکان‌پذیر نیست
  • معامله ریاض – واشنگتن به مویی بند است